Bez Michaela jsme už tolik dní

Diskografie

6. listopadu 2009 v 20:11 | Janet... Child ♥ |  O Michaelovi ♠
1969 - 1975: Alba Jackson 5
1975 - 1989: Alba The Jackson

1971 - Got To Be There
1972 - Ben
1973 - Music and Me
1975 - Forever, Michael
1979 - Off The Wall
1982 - Thriller
1984 - Farewell My Summer Love [Jackson 5]
1987 - Bad
1991 - Dangerous
1995 - HIStory
1997 - Blood On The Dance Floor: HIStory In The Mix
2001 - Invincible
2009 - THIS IS IT

-----------------------

2001 - Bad (Extended version)
2001 - Thriller (Extended version)
2001 - Dangerous (Extended version)
2001 - Off The Wall (Extended version)
2003 - Number Ones
2007 - Thriller 25
2009 - The Essential
 


Komentáře

1 Scream_Ywus* Scream_Ywus* | Web | 6. listopadu 2009 v 20:30 | Reagovat

jjj:) a ty nemáš ráda zelenou??:) já jí mám ráda ale mě by se do pokojíčku nehodila:D sice mám světle zelený zdi ale všechno ostatní je do modra..kdybych mohla tak si vyberu LaToyu, růžovou:D ale i oranžová je pěkná:)

2 Roman-Jackson Tvé SB co Tvým SB navždy zůstane Roman-Jackson Tvé SB co Tvým SB navždy zůstane | E-mail | Web | 6. listopadu 2009 v 20:40 | Reagovat

tich je =)

3 janasek - SB janasek - SB | Web | 6. listopadu 2009 v 20:48 | Reagovat

to je teda =)

4 kiksonka sbé I♥you kiksonka sbé I♥you | 6. listopadu 2009 v 20:48 | Reagovat

Thriller je nej a vůbec všechny!

5 kiksonka sbé I♥you kiksonka sbé I♥you | Web | 6. listopadu 2009 v 20:49 | Reagovat

nevíte někdo jestli je už v prodeji album This is it??

6 Jacksonka_4ewer Sbéééčko Jacksonka_4ewer Sbéééčko | Web | 6. listopadu 2009 v 22:53 | Reagovat

joooo je už ho mame doma :-D

7 Jacksonka_4ewer Sbéééčko Jacksonka_4ewer Sbéééčko | Web | 6. listopadu 2009 v 22:57 | Reagovat

http://yvonkyblogisek.blog.cz/0911/soutez-o-nej-pisnicku-mj-1-kolo#comment67444063 hladuj pls pro Jacksonka_4ewer xD oplatím jakoliv

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama