Bez Michaela jsme už tolik dní

Filmografie

29. září 2009 v 17:58 | Janet... Child ♥ |  O Michaelovi ♠
1974 - Free To Be... You & Me

1978 - Čaroděj (na motivy knihy Čaroděj ze země OZ)

1981 - Diana

1985 - Other Lover

1986 - Kapitán EO

1988 - Moonwalker

1997 - Ghosts

1999 - Cena za život

2002 - Muži v černém 2

2004 - Miss trosečnice

2009 - THIS IS IT

Je vaší povinností kliknout SEM ať je Michael zase na 1.místě! Teď tam je Miley Cyrus...
A dejte si to na blogy :-) Je to stránka osobností.cz
 


Anketa


Komentáře

1 H H | Web | 29. září 2009 v 19:30 | Reagovat

jej ... nový okraje ? pěkný =)

2 H H | Web | 29. září 2009 v 19:37 | Reagovat

Co ? Fakt? :D ty jo třeba to byl tenhle chlápek :D

3 miška.hanuška miška.hanuška | Web | 4. října 2009 v 11:43 | Reagovat

Áno klikla jsem! Přece nebude první Miley :-( :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama